Team RuFo

De man achter RuFo is Tjeu Rutten

Geboren in 1951 in Maasbracht. Opgegroeid in Stevensweert. Langdurig woonachtig en werkzaam geweest in Noord Kennemerland. Sinds 1998 wonend in Heythuysen, Midden Limburg. En werkend in de streken tussen Maastricht en Groningen.

Tjeu Rutten heeft in alle fasen van zijn leven te maken gehad met veranderingen. Juist daardoor kan hij goed over de muren kijken. Over de muren van zijn eigen werkterrein. En over de muren die bedrijven, instelling en hun werknemers om zich heen hebben opgetrokken. Tjeu Rutten weet uit ervaring – bij zichzelf en bij zijn cliënten – dat de mens beschikt over steeds weer andere, nieuwe mogelijkheden en krachten. Van ‘thuis’ heeft hij een uiterst pragmatische instelling meegekregen. Als geen ander kent hij het belang van ‘education permantente’.

In 1998 vraagt Arbeidsvoorziening Limburg hem projecten op te zetten voor werkzoekenden die zijn ingedeeld in fase 4. Deze projecten leiden tot succesvolle plaatsingen op de arbeidsmarkt. De methodiek die hij daarvoor ontwikkeld heeft, trekt de aandacht. In 2000 krijgt hij de zorg opgedragen voor de implementatie van deze methodiek in de wereld van reïntegratie. Vanaf dat moment werkt hij door het hele land als opleider, coach en trainer. Met opdrachten om tijdens veranderingsprocessen in organisaties en bedrijven hun nieuwe concepten en methodieken te implementeren, en om directies, managers, en uitvoerenden groepsgewijs en individueel te coachen. Zo groeit er een counselingpraktijk.

Het Team

In 2004 start Tjeu Rutten RuFo. Zijn wens is dit werk nog vele jaren voort te zetten.
We zijn uitgegroeid naar een bedrijf wat samenwerkt met een aantal ZZP ers.
Iedereen heeft zijn eigen specialisme.

Said Aoulad

Ik ben begonnen in 2001 als re-integratiedeskundige bij Argonaut. Sinds 2004 ben ik mij gaan verdiepen in interculturele begeleiding. Ik ben gespecialiseerd in de coaching en begeleiding van migranten en vluchtelingen.

Ik heb mijn betrokkenheid en ervaring met cliënten met een multiculturele achtergrond vertaald naar een specifieke- en cultuursensitieve aanpak: Coaching en begeleiding start nadat ik toegang heb gekregen tot de leefwereld van de cliënt.

Mijn kracht is Mijn (levens)ervaring, inlevingsvermogen, communicatieve vaardigheden en vooral de passie om mensen vooruit te helpen

Joke Thoonen

Ik ben ondernemer, rasoptimist, praktisch, betrokken, actiegericht, openhartig en recht door zee. No matter what!
Zoals ik ben, zo voer ik ook de opdrachten uit: vol enthousiasme, energiek en met bevlogenheid. Ik word blij als ik anderen kan inspireren (weer) de juist weg te vinden in hun (werkende) leven.

Professionele en vakkundige begeleiding en advisering van opdrachtgevers als cliënten en een grote mate van menselijke betrokkenheid met oog voor zowel de belangen van de opdrachtgevers als cliënten.

Werkzaamheden: modulaire trajecten – trajecten werkfit – trajecten naar werk – 2e en 3e spoortrajecten – loopbaan en outplacement trajecten – workshops – trainingen – trajecten talentontwikkeling en trajecten zelfstandig ondernemerschap.

Kim Stroucken

Ik ben Kim Stroucken, 45 jaar. Ik werk als coach, re-integratiebegeleider, traumatherapeut, individueel begeleider en opsteller. Ik ben een eerlijk en een makkelijk benaderbaar persoon, waardoor men zich snel op zijn/haar gemak voelt in mijn nabijheid.
Kim betekent horizon. Mijn werkwijze is persoonsgericht, waar hart en ziel elkaar raken en hoofd en hart verbonden zijn. Een werkwijze die vanuit kwaliteiten en talenten het beste in mensen naar boven haalt en waarbij eventuele blokkades en belemmeringen weggenomen kunnen worden. Met als doel resultaatgericht te werk gaan, waardoor de stip aan de horizon zichtbaar en duidelijk wordt.
Mijn werkwijze zet mensen aan tot bewustwording en beweging en leidt tot Kracht, Inspiratie en Motivatie, verbindende communicatie, balans, bezieling, gelukkigere mensen en betere resultaten.
Tijdens de intake bepalen we samen welke methode het beste bij je past.

Wendy Tunissen

Praktisch begeleiding WMO
Zoekt met klanten de praktische oplossingen
Sluit altijd bij klanten en weet de zelfredzaamheid te stimuleren..

Khalid Nouisri

Khalid is een ervaren adviseur op het gebied van re-integratie, jobhunting, loopbaanadvisering, training, outplacement en jobcoaching. Hij kan putten uit een groot arsenaal aan loopbaan-instrumenten en technieken. In zijn aanpak staat een effectief resultaat met uitzicht op een gedegen toekomst voor de kandidaat centraal of het nu in loondienst of als Zelfstandige ondernemer. Naast een nauwgezette procesmatige en persoonlijke aanpak van een traject is Khalid een goede netwerker met een relevant en levend netwerk in de regio. Hij heeft een groot en vertrouwd netwerk van bedrijven en instellingen en onderhoudt langdurige relaties met werkgevers in de industrie, de techniek, zakelijke en financiële dienstverlening, de lokale en provinciale overheid, gezondheidszorg en non-profitorganisaties. Hij kan putten uit een groot arsenaal aan loopbaan-instrumenten en technieken

Erica Eyckema

Advies over loopbaan en werk.
Een switch in je carrière.
Arbeidsmarkt matching.
CV en motivatie brief hebben maar één doel: een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.
Ervaren in sociale vraagstukken. ( waarmee ik mijn ervaring bij Humanitas Thuisadministratie, plus de Formulieren Brigade)

Eefke Naus

Graag wil ik mij aan u voorstellen.

Mijn naam is Eefke Naus

Wie ben ik? Een echte “mensen-mens”, met passie voor omdenken en communicatie. Ik ben in het bezit van een goed ontwikkeld observatie en doorzettingsvermogen. Ik werk gewetensvol en ben betrouwbaar.

Ik geloof in positieve psychologie, talenten en mogelijkheden die het verschil maken voor een ieder die ik begeleid. Hierbij zijn positieve gezondheid en motiverende gesprekstechnieken belangrijke speerpunten. Vanuit mijn brede belangstelling pak ik zaken gemakkelijk op om een goed resultaat neer te zetten. Ik doe dit met de nodige humor, enthousiasme en sociale betrokkenheid.

Als re-integratie / spoor 2 coach en DISC professional, zet ik mijn deskundigheid in om mensen te coachen en adviseren naar (ander) werk, een opleiding of een andere oplossing waarbij ‘weer of blijven meedoen’ het doel is.

Mijn expertise ligt bij het coachen en adviseren van mensen met burn-out, depressie, ADHD, verslavingen en andere psychische aandoeningen.

Ik zie er naar uit om in de toekomst een mooi samenwerkingsverband aan te gaan.

Hassan Baynani

Mijn naam is Hassan Baynani en ik ben 30 jaar. Ik heb een aantal jaar als jongerencoach gewerkt, waarbij ik de kwetsbare jongeren uit de wijk begeleidde op verschillende leefdomeinen. Sinds mei 2022 werk ik als re-integratiecoach en jobcoach voor statushouders. Mijn expertise ligt in het bevorderen van de arbeidsparticipatie van statushouders. Dit doe ik samen met werkgevers, onderwijsinstellingen en andere maatschappelijke organisaties. Het kunnen beheersen van meerdere talen en kunnen aansluiten bij de verschillende culturen, maakt het werk voor mij eenvoudiger.

De participatie en de zelfredzaamheid van de client staan voor mij centraal. Het vertrouwen van de client winnen, is de sleutel voor een succesvol traject. Ik ben in staat om met iedereen een connectie te maken, ongeacht de achtergrond. Ik vind het belangrijk om samen met de client te kijken naar de mogelijkheden om de participatie in de samenleving te stimuleren. Vaak zijn wij geneigd om enkel te bespreken en te onderzoeken wat er niet goed gaat en/of wat er beter kan. Het is uiteraard goed om de antwoorden op deze vragen te onderzoeken, maar het is veel beter om te weten wat wel goed gaat.

Het einddoel voor mij is om samen met de client de krachten, kansen en wensen te achterhalen, zodat wij wederom samen kunnen genieten van het geboekte resultaat! Het resultaat komt vanzelf, als je weet waar je de krachten kunt inzetten.