Team RuFo

De man achter RuFo is Tjeu Rutten

Geboren in 1951 in Maasbracht. Opgegroeid in Stevensweert. Langdurig woonachtig en werkzaam geweest in Noord Kennemerland. Sinds 1998 wonend in Heythuysen, Midden Limburg. En werkend in de streken tussen Maastricht en Groningen.

Tjeu Rutten heeft in alle fasen van zijn leven te maken gehad met veranderingen. Juist daardoor kan hij goed over de muren kijken. Over de muren van zijn eigen werkterrein. En over de muren die bedrijven, instelling en hun werknemers om zich heen hebben opgetrokken. Tjeu Rutten weet uit ervaring – bij zichzelf en bij zijn cliënten – dat de mens beschikt over steeds weer andere, nieuwe mogelijkheden en krachten. Van ‘thuis’ heeft hij een uiterst pragmatische instelling meegekregen. Als geen ander kent hij het belang van ‘education permantente’.

In 1998 vraagt Arbeidsvoorziening Limburg hem projecten op te zetten voor werkzoekenden die zijn ingedeeld in fase 4. Deze projecten leiden tot succesvolle plaatsingen op de arbeidsmarkt. De methodiek die hij daarvoor ontwikkeld heeft, trekt de aandacht. In 2000 krijgt hij de zorg opgedragen voor de implementatie van deze methodiek in de wereld van reïntegratie. Vanaf dat moment werkt hij door het hele land als opleider, coach en trainer. Met opdrachten om tijdens veranderingsprocessen in organisaties en bedrijven hun nieuwe concepten en methodieken te implementeren, en om directies, managers, en uitvoerenden groepsgewijs en individueel te coachen. Zo groeit er een counselingpraktijk.

Het Team

In 2004 start Tjeu Rutten RuFo. Zijn wens is dit werk nog vele jaren voort te zetten.
We zijn uitgegroeid naar een bedrijf wat samenwerkt met een aantal ZZP ers.
Iedereen heeft zijn eigen specialisme.

Said Aoulad

Ik ben begonnen in 2001 als re-integratiedeskundige bij Argonaut. Sinds 2004 ben ik mij gaan verdiepen in interculturele begeleiding. Ik ben gespecialiseerd in de coaching en begeleiding van migranten en vluchtelingen.

Ik heb mijn betrokkenheid en ervaring met cliënten met een multiculturele achtergrond vertaald naar een specifieke- en cultuursensitieve aanpak: Coaching en begeleiding start nadat ik toegang heb gekregen tot de leefwereld van de cliënt.

Mijn kracht is Mijn (levens)ervaring, inlevingsvermogen, communicatieve vaardigheden en vooral de passie om mensen vooruit te helpen

Hans Canters

Met 30 jaar ervaring in loopbaanbegeleiding en ondernemerschap is Hans de aangewezen coach voor uw loopbaanvragen en bij het opstarten van je eigen bedrijf.

Werkgevers en werknemers die willen anticiperen op de steeds weer veranderende kansen & uitdagingen op de arbeidsmarkt help ik met het opstellen van een Plan B voor duurzame inzetbaarheid.

Mijn aanpak doet zowel recht aan de noodzaak tot schadelastbeperking voor de opdrachtgever als de ontwikkeling in een duurzame loopbaan voor de deelnemer/werkzoekende

Joke Thoonen

Ik ben ondernemer, rasoptimist, praktisch, betrokken, actiegericht, openhartig en recht door zee. No matter what!
Zoals ik ben, zo voer ik ook de opdrachten uit: vol enthousiasme, energiek en met bevlogenheid. Ik word blij als ik anderen kan inspireren (weer) de juist weg te vinden in hun (werkende) leven.

Professionele en vakkundige begeleiding en advisering van opdrachtgevers als cliënten en een grote mate van menselijke betrokkenheid met oog voor zowel de belangen van de opdrachtgevers als cliënten.

Werkzaamheden: modulaire trajecten – trajecten werkfit – trajecten naar werk – 2e en 3e spoortrajecten – loopbaan en outplacement trajecten – workshops – trainingen – trajecten talentontwikkeling en trajecten zelfstandig ondernemerschap.

Kim Stroucken

Ik ben Kim Stroucken, 45 jaar. Ik werk als coach, re-integratiebegeleider, traumatherapeut, individueel begeleider en opsteller. Ik ben een eerlijk en een makkelijk benaderbaar persoon, waardoor men zich snel op zijn/haar gemak voelt in mijn nabijheid.
Kim betekent horizon. Mijn werkwijze is persoonsgericht, waar hart en ziel elkaar raken en hoofd en hart verbonden zijn. Een werkwijze die vanuit kwaliteiten en talenten het beste in mensen naar boven haalt en waarbij eventuele blokkades en belemmeringen weggenomen kunnen worden. Met als doel resultaatgericht te werk gaan, waardoor de stip aan de horizon zichtbaar en duidelijk wordt.
Mijn werkwijze zet mensen aan tot bewustwording en beweging en leidt tot Kracht, Inspiratie en Motivatie, verbindende communicatie, balans, bezieling, gelukkigere mensen en betere resultaten.
Tijdens de intake bepalen we samen welke methode het beste bij je past.

Wendy Tunissen

Praktisch begeleiding WMO
Zoekt met klanten de praktische oplossingen
Sluit altijd bij klanten en weet de zelfredzaamheid te stimuleren..

Khalid Nouisri

Khalid is een ervaren adviseur op het gebied van re-integratie, jobhunting, loopbaanadvisering, training, outplacement en jobcoaching. Hij kan putten uit een groot arsenaal aan loopbaan-instrumenten en technieken. In zijn aanpak staat een effectief resultaat met uitzicht op een gedegen toekomst voor de kandidaat centraal of het nu in loondienst of als Zelfstandige ondernemer. Naast een nauwgezette procesmatige en persoonlijke aanpak van een traject is Khalid een goede netwerker met een relevant en levend netwerk in de regio. Hij heeft een groot en vertrouwd netwerk van bedrijven en instellingen en onderhoudt langdurige relaties met werkgevers in de industrie, de techniek, zakelijke en financiële dienstverlening, de lokale en provinciale overheid, gezondheidszorg en non-profitorganisaties. Hij kan putten uit een groot arsenaal aan loopbaan-instrumenten en technieken

Erica Eyckema

Advies over loopbaan en werk.
Een switch in je carrière.
Arbeidsmarkt matching.
CV en motivatie brief hebben maar één doel: een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.
Ervaren in sociale vraagstukken. ( waarmee ik mijn ervaring bij Humanitas Thuisadministratie, plus de Formulieren Brigade)